Hartai Ági

1. Név
Az oldalon használt név

Hartai Ági

2. Személyes
Ki vagy?

Már majdnem megházasodtam, amikor találkoztam egy férfival, aki annyira lelkesített, hogy mindent feladtam érte. Külön költöztem, és inkább az egyedüllétet választottam, bár “hölgyként” már nagyon vágynék arra, hogy egy férfival kiegészülhessek. Hobbiként a lélek dolgai érdekelnek leginkább. Cikkeket írok ezzel kapcsolatban, és spirituális utazásokat szervezek, meditációkat tartok. Szabadidőmben nagyon szeretek festeni, jógázni, olvasni, futni, úszni, táncolni, énekelni, a természetben sétálni, szép helyekre utazni, barátnőkkel találkozni.

Mi Lelkesít?

Legfőbb küldetésemnek érzem, hogy abban segítsek, hogy a környezetemben élők (és saját magam is) megtalálják életük párját, és boldog, kiteljesedett életet élhessenek. Úgy látom, hogy az emberek nagy része ezzel küzd (jómagam is), és szeretném, ha ebben közös erővel előre tudnánk lépni. Fantasztikusnak tartom, amit Joós Istvánék csinálnak, és a saját életem alapján is visszaigazolom a korszakokat. Tényleg így van ez, csak sokan elakadnak az útvesztőben. Szeretném, ha átsegíthetnénk egymást a nehézségeken, és együtt örülhetnénk a sikereknek, és a szerelemnek.

3. Kapcsolódás
Megszólíthatóság

szívesen segítek

Témakörök

párkapcsolat, önismeret, Isten, szeretői viszonyok

Módszer

őszinte emberség, asztrológia

Viszonzás

Csakúgy adom, mint embertásad, add majd tovább Te is!

Kapcsolat

írj itt üzenetet!, e-mail, lásd weboldalam

Weboldal

ikerlang.hu

4. Munka
Nyitott vagy-e új kihívásra?

igen

Miben vennél szívesen részt?

Bármiben szívesen részt vennék, ami összehoz embereket, ami segít rászorulókon, ami védi a környezetet és az állatokat, ami segít tájékoztatni, oktatni az embereket arról, hogy hogyan éljenek boldogan, hogyan legyenek tudatosabbak, hogyan tehetnek a környezetükért és egymásért.

Önkéntes projekt is lehet?

igen

Miben vagy jó?

szervezés

Hány év tapasztalatod van?

15

Mennyi időt tudnál új projektre áldozni?

2

or

Lépj be az adataiddal

or    

Forgot your details?

or

Create Account